20 december 2011

Skybar och condoms!

Nu har vi trillat innanför dörren på vårat rum, helt slut efter en händelserik dag! World trade center bjöd på lite shopping iaf, eller ja, forever 21 iaf ;) vi delade upp oss så killarna gick på egen hand så jag o Julia gick direkt till forever 21. Vi hade 2,5h på oss och vi hann med två affärer, haha, zara fick sig ett snabbesök också men det var dyrare än hemma, dåligt!! Invigde en av mina nya klänningar nu ikv, hur skön som hellst och jag e väldigt nöjd!

Efter shoppingen åkte vi hem o fixade oss till en drink uppe på skybaren, scirocco (som våran bil). När hissen stannade på 64 våningen var jag inte kaxig, jäklar vad högt det var! En drink, massa kort och typ en svindelssvimmning senare åkte vi ner till säkerheten och vidare till en resturang som heter cabash & condoms (stavning?). Maten var god och alla kondomer var minst sagt roliga! Dom hade gjort stora gubbar av bara kondomer. Även små lampor, blomdekorationer m.m, asballt!!

Nu väntar snart den sköna sängen, hur skönt kan man sova här? Kungligt! Imorgon e sista dagen här i bkk, vi åker hemåt på torsdag morgon!

Nattinatti

Inga kommentarer: