29 januari 2012

Go kväll!

Jag känner att min inspiration e lite på lågvarv nu. E rätt slut efter allt fix o pill i sovrummet men nu e det nääästan helt klart! Har strykt och fållat upp 4 nya gardinvepor nu ikv, vilket göra alltså!! Men nu hänger dom där och gör sovrummet snäppet mysigare..

Bion (twilight) i fredags var bra! Men jag gillar 3an bäst känner jag ändå. Och i scenerna i slutet (äckelpäcklet) höll jag bokstavligen på att svimma. Sen när jag sa det till Anna igår letade hon upp ett forum på nätet där det stog att hur många som hellst svimmat i biosalongen under just dom scenerna. SÅ det var alltså inte jag som var knasig, bara lite känslig...

Ja, igår kom vicki hit vid lunch, vi träffades upp inne i stan, knallade lite där och sen gick vi vidare till skeppsholmen och moderna museet. Affischer skulle inhandlas, Vicki slog på stort!! Jag köpte ytterligare en Andy Warhol, gillar vår andra så så mkt! Den ska upp i sovrummet så ni får se sen när det e klart! Vi gick sedan vidare till Ecoist, vid östermalmstorg där Sara jobbade. Hur mysigt som hellst var det där inne och jag o V shoppade lite ekologiska grejs.... På kvällen åt vi middag, fina fanclum, och bara hängde här hemma.. En helbra helg med andra ord!

Nu ska jag fixa lite kvälls-te och sen blir det nog ngn film...
Snart kommer min pix hem, bara 3 ensamma dagar kvar, som jag längtar!!


Foton från Ecoist!

1 kommentar:

Hannah sa...

Det är hela, får inte plats med det. Men alltså, symaskinen sitter ju fastmonterat i bordet. Tar du bort symaskinen är det ett fyrkantigt hål. Men lägger du över en skiva så funkar det ju..=)

Puss