06 januari 2012

Thailand - Koh Chang

Efter ca 18 timmar på resande fot fick vi våra väskor inburna i våran "garden view villa" på hotell KC Grande. Höga av det fina vädret drog vi på oss badkläderna och sprang mot poolområdet. Där väntade 4 välkända ansikten som hade kommit med sitt plan några timmar tidigare; Mallan och hennes Danne, Joanna och hennes Pontus. Alla vi 6 bodde på samma hotell våra 8 nätter på Koh Chang. Bästa hotellet med bästa frukostbuffén och bästa poolområdet OCH bästa delen av stranden precis utanför (white sand beach). Dagarna passerade i lagom takt, vi badade, solade, brände oss, åt god mat, läste böcker, småshoppade, ja typ så såg våra dagar ut.. Perfekt med en sådan första vecka, då man e lite småknasig i huvudet med tidsomställningen! Vi umgicks även mkt med Maria, Stam och Nicolas (en familj i laget som också var på Koh Chang). På kvällarna mötte vi även upp några från AIKfotboll så vid middagarna hade vi väl ett 14personers bord, hur trevligt som hellst!!

En av dagarna åkte vi till Viktor och Julias hotell på en annan strand, dom kom till Koh Chang 2 dagar efter oss andra, Chill resort hette det och chill var det verkligen. Men vi åkte vidare med dom till Lonely beach ist för att stanna vid deras hotell. Där stekte solen på rejält och vi drack ännu billigare shakes på stranden (helsjukt goda för helsjukt lite pengar). Efter en heldag på stranden där åkte vi vidare till Bang Bao Pier, en middag på Buddah view väntade. Buddah levererade som vanligt och vi kom inte hem förens sent sent...

Tyvärr var det lite småmulet vissa dagar, det var vi inte vana vid att Thailand levererade. Men så e det och det verkade som om det var så på de flesta ställena då. Men vi beslutade iaf att åka vidare till Koh Maak sen efter våra 8 nätter här.. Det var en speedboatresa på ca 1h dit! Mer om Koh Maak i nästa Thailands-update! Här kommer lite foton från dagarna på bästa Koh Chang!

En av tusen mysiga fireshows!
--
Fina solnedgångar...
Bästa maten!

White sand beach
--
Försökte mig på julkänslan
night out!
På Julia &Viktors strand
Bästa!

Mat på Buddah View

Jullan och Viktor
KC Grande-gänget!!
buckets....

1 kommentar:

Ida sa...

Men fina ni! Ser att din Pix också har svårt att lämna omklädningsrums-tofflorna hemma... så satans fula men de älskar dem ändå!