02 februari 2012

HOME

Nu mina damer (tvekar men det kanske finns ngn herre med iof) e allt klart här hemma. Vilket projekt jag drog igång, har hållit på i massa veckor nu! Och jag känner såhär i efterhand att mina "små" projekt bör göras när jag e gräsänka, för pixen skulle tuppa av om han var hemma i den röra som har varit...

Bedroom:
Sovrummet kändes klart när jag målade sängborden vita, det blev pricken över iet. Dock vet jag inte vart alla mina nya fina tavlor ska sitta, e inget stort fan av att hänga upp dom på väggarna. Men vi får se! Sängen får stå kvar i den nya positionen. Numera kan jag sova bra, så feng shuin var trots allt inte så dålig, trots att sängen står mot en "yttervägg"!

Jag bara älskar vår sänggavel!
Massa massa tyg, gör kala väggar lite roligare..
Detta var en provisoriskt lösning, men nu börjar jag gilla det
Gamla äppellådan får agera både förvaring och tvbänk
Alla betydelsefulla tavlor, love!

Livingroom: 
Här inne e alla stora grejer där dom brukar. Dock har jag fixat lite med piffet, det e ju det lilla som gör det stora trots allt ;)

Ena stolen som vi hade som sängbord fick flytta ut i vardagsrummet, kudden Elton agerar sittdyna..
nya tulpaner varje vecka..
Walk-in-closet:
Här inne har jag möblerat om, igen och igen. Tänk att möblerna inte riktigt känns optimala där dom ställs helatiden. Men nu känns det mer än okej iaf! Arbetsplatsen för systeri.se  fick byta plats med, nu känns det bra! 

Tavlor, finns att beställa på hemsidan...

Mina bästa partners in crime, hur sköna får snygga skor vara egentligen?!!!
Perfekt förvaring
Det e här det händer, hamra, pilla, måla osv.
Hallway:
Till våran minsta lilla korridorshall har en stor möbel fått flytta in. Konstigt nog känns korridoren nu större än innan. Perfekt förvaring och snyggt blev det med, gillar´t!

Vit ikea-möbel och andra gamla sängbordsstolen fick åka in i hallen!
Våran stora fina paristavla åkte upp här, ist för alla afrikanska masker som satt där innan.
closeup.
Ja, det var det jag hållit på med nu sen karln min åkte. Jag e så nöjd, men det kanske märks? Hahaha! Nåja, nog om allt detta nu.. Frukosten ska ner i magen och sen ska jag jobba vidare med ett litet projekt, ja detta e faktiskt litet. Men jag kan inte avslöja ngt, för det e en present!

4 kommentarer:

Sofie sa...

Vad fint ni har det! Gillar allt!!

Madde sa...

Wooow, snyggt Ni har det! Jag hittade till din blogg för ett tag sen när jag googlade på "AIK armband" (ville köpa ett armband i present till min fanatiska AIKare till man) och fastnade här då jag diggar din stil (både inredning och klädstil) och ger mig mkt inspiration! :)

Sofi utan E sa...

Vilken fin lägenhet gillar stilen=)

Anonym sa...

Guuuuud vad fint du gjort Malin. Vad duktig du är! Kramar priscilla