10 februari 2012

My love for tea..

Å herregud!

När jag och karln min åkte iväg en sväng till Bromma blocks gick vi in på Coop av en ren slump! Jag ville hitta fibrex mjöl, men det fanns inte där heller :( jaja för att komma till saken, vi hittade himmelriket!! En hel lång radda med lösviktste, i fina burkar. Vi blev helt lyriska, haha! Jag hade inte hört talas om en enda te-sort så vi gick loss och luktade på i princip alla teer!!

Tre smaker fick följa med hem, så nu väntar vi in te-fikat med spänning..

Och vilket pangpris!
18.90kr/ hekto

3 kommentarer:

Madde sa...

Åhh..älskar te :D Vart är bästa shoppingen i storstaden Stockholm? Vi ska upp ditt helgen då premiärmatchen är och jag är grymt sugen på shopping, mest inrednings prylar tror jag - tipsa gärna :D

Malin sa...

Madde: Det beror lite på vad du e ute efter i stil.. Jag gillar bolagret (finns i ringen på söder och vid Bromma blocks) dom har allt från möbler till fina prylar och fiffiga idéer! Vid ringen-gallerian på söder finns en rad andra butiker med fina saker i också! Annars levererar Matildes undervåning, ligger i PKgallerian i stan. Hela hem-våningen på NK e grym och likaså H&Mhome.. Hoppas jag hjälpt dig lite på traven!

Madde sa...

Jätte tack för tipsen!! Här ska shoppas :D