11 februari 2012

my old favourite pair of jeans..

Testade lite brallor nyss för att se vilka som var tjockast = varmast = de som får hänga med ut på fotboll! Jag har rensat ut så otroligt mkt byxor ur min garderob på den senaste tiden. Det har ju blivit en och annan liten förändring i och utanpå kroppen sen jag kickade igång med lchf, så de flesta byxorna var helt enkelt för stora och hade mist sin glans helt..
MEN jag hade sparat mina gamla favoritjeans från märket evisu, just bara för att det var mina partner in crime för ett antal år sedan. Jag köpte dom i Rom när jag var nere i Italien på cykelläger för ca 6 år sedan. Jag köpte dom tajta, då hade jag grymt starka benmuskler som tog plats. Efter ett par år då jag tagit beslutet att avsluta min cykelkarriär kunde jag inte längre ha mina favvojeans, de kunde inte knäppas helt enkelt, puu...


Men nu, mina vänner, har jag ett par "nya" favorit-smått-baggy-jeans och SOM JAG ÄLSKAR´T!!!
Dom får följa med ut på fotbollsmatch!!

Polotröjan har jag helt glömt att visa er också, den köpte jag första dagen när jag var tillbaka på jobbet i januari. Pillade på den när den släpptes i septembers Affordable Luxury collection. Men kände att den var lite väl dyr för vad den presterade. Men nu hängde den där helt ensam, på rean för 99kr, KAP!!


Nu kommer snart svärisarna hit så nu ska jag kila! Julia hänger med också, jippie, vi har knappt setts sen Thailandet..

KOM IGEN NU GNAGET!!!

1 kommentar:

Sofie sa...

älskar jeansen! snyggt!