08 augusti 2012

Morning!

Nu har jag precis pussat hejdå till min fina kille som idag flyger med laget till Polen för ännu en eu-cup-kval-match. Heja heja Gnaget! Tar dom det här så väntar många roliga lag i nästa omgång, tänk om de får lira mot Liverpool lixom, hur coolt e inte de?

Jag kom på nu att jag inte har skrivit att jag bjudit med Pix på konsert, på fredag ska vi lyssna på bästa Winnerbäck i Västerås. MEN det var nära att min fina present inte gick i lås då den här matchen dök upp. Men som det ser ut nu hinner han hem till spelningen iaf! Och sällskap får vi också, av Lorents och Sofie, hur mysigt som helst!!

Nu tänkte jag packa en liten väska och äta frukost sen styr jag till familjen i Västerås. Jag passar på när jag väl e ledig i några dagar och när karln e borta. Så nu blir det qualitytime deluxe!

2 kommentarer:

Tessan sa...

Hej!
Har lyckats träffa en riktig gnagetälskare från Trollhättan och han kommer hit till Västerås i helgen.. Jag tänkte därför ta med mig honom till Sthlm på söndag för att se din pix spela, hoppas benhårt på vinst såklart! :)

Enda gångerna jag är i Stockholm är för att shoppa men tänkte att han skulle slippa vara shoppingsällskap denna gång..
Tänkte därför höra om du vet någon rolig restaurang eller annat kul man kan hitta på efter matchen? :)

Hoppas allt är bra och ha en mysig helg i Västerås :)
Kramar / Tessan

Malin sa...

Tessan: vad roligt! Tyvärr jobbar jag på söndag så jag missar matchen :( men vi håller tummarna för en seger! Bra fråga det här med matställen i Solna, finns tyvärr inte så mkt! Men ta er in i stan så har ni massor att välja på; vapiano, grill, koh pangang, fridays osv :) åker ni bil kan ni ta er ut till bergshamra och bockholmen där ett ställe heter kärleksbaren, grillbuffe och supermysigt! Hoppas du fått ngt tips :) Kram!