04 augusti 2012

Shopperi!

Hej på er lördagsnjutare!
Jag e precis hemkommen från kista galleria där jag kickstartade min förmiddag med lite shopping. Det var rena drömmen att gå runt där då det typ bara var jag där vid öppning, annars brukar man få stångas för att komma framåt.
Jag e så glad, hittade så mkt fint! Jag har, som jag tidigare nämnt, inte nån vidare inspo under sommaren vad gäller kläder. Så nu när höstkollektionerna har kommit in i butikerna e det rena rama himmelriket. Inne på Ginatricot, där jag ytterst sällan hittar ngt som faller mig i smaken, hittade jag hela 3 par jeans och den hypade "zara-inspirerade"jackan. OM jag e nöjd? ;D

Sedan kan jag även nu säga att den e min, min drömtröja, som jag har väntat på att den ska komma ut i butik! Vi kommer ha mkt tid tillsammans det vet jag. Materialmix is the shit!!

Dagens to-do lista! 
Fantastiskt tom galleria!
Ginatricot levererade!


New in, boyfriendjeans

New in, älskade fina tröja!
New in, slitna jeans i perfekt längd.
New in, "smutsiga" jeans 
Den hypade jackan!

3 kommentarer:

Elma sa...

Kanske blir tvungen att härma dig :-) Tröjan från Bik Bok är ju grymt fin. Kram

Anonym sa...

Måste säga att du är du mkt inspirerande! Vilka fina kläder! Vart kommer din svarta tröja ifrån? Visst är dina sandaler ifrån lindex? Fast du har tagit bort två av remmarna! Väldigt snyggt!:) Kram

Malin sa...

Elma: visst e den, jag e så glad över den!
Anonym: vad kul att du inspireras! Och tack snälla för att du skriver det :) tröjan e en himlans gammal från Ginatricot. Ja, ang. mina sandaler så e det precis så jag gjort, har bott i dom sedan ca 1 månad tillbaka!