12 januari 2013

Lördag

Näe ni, jag har ingen inspiration alls till att skriva på bloggen. Just nu händer det inte så mkt, så jag har helt enkelt inte så mkt att dela med mig av. Era kommentarer lyser med sin frånvaro också, vad vill ni att jag skrivet om? E det kul att ta del av vad jag gjort under dagen? Haha det e typ det jag skriver om ju!

Idag har jag iaf tagit en promenad in till stan med Sara, strosat i stan, sen anlände killarna våra för en lunch och nu e vi hemma igen. Ikv hänger vi hos Malin och Danne på våning 6, middag och tv-mys :)

Våran tv har gått sönder, så jäkla surt. Den e 2 1/2 år gammal och den har redan varit inne på lagning 2ggr. Och nu går den sönder en 3e gång och då får vi till svar att garantin har gått ut, kul! Så nu gick jag vidare med detta via ett mail med en rätt bitter ton i och hoppas på det bästa, ops!

4 kommentarer:

lovisa sa...

skriv om dina dagar, recept och heminredning! de saknar jag!

Frida sa...

Dina dagar och vad du har på dig är alltid roligt att läsa om! Även om det inte händer så mycket alla gånger är det fortfarande jätteroligt att läsa din blogg! Keep up the good Work! :)

Anonym sa...

Hej Malin, jag gillar din blogg som den är. Så nu har du fått min åsikt :).
Hoppas du hittar tillbaka.
Hälsningar,
Jenny i Västerås.

Madde sa...

Jag gillar att läsa om ditt liv helt enkelt, gillar att få inspiration till heminredning - du har så grym smak och fina ideer. En "dagens Malin" och gärna recept med, och även lite shopping, jaa, skriv om vad som faller dig in - det här är en av få bloggar jag följer och kikar ion till när jag får tid.