11 september 2012

Hello tuesday!

Då var jobbveckan i full gång! Jag e så taggad på att jobba nu i höst och på att få in massa kulor i kassan. Numera går jag på ett schema med 30h/v vilket passar mig perfekt! Okej, jag skulle inte behöva jobba så mkt, men lite extra kulor e alltid kul. Men ibland blir det svårt att hinna med jobbet, livet utanför jobbet och sen företaget.. Busy woman! Men fullt ös e det och det känns inspirerande! Extra kulor behövs till vår semester,  we are going to Miami baby!! Eller okej det e inte bestämt än men det lutar mot det iaf och jag e så taggad för all shopping. Pix vill ha lite mer solsemester men jag tror han e övertalbar ;) Jag har aldrig varit i USA så jag e så förväntansfull, snälla december kom snabbt!

Imorse anlände det massa fint till Lindex kommande samarbete med Missoni. Jag säger det bara en gång, SPARA dina pengar till den 25 september, det e så mkt fint!! Och ja, det e värt att köa utanför en Lindexbutik, för detta kommer sälja slut på direkten, det e jag helt 100 på. Barnkläderna e nog det finaste, så jäkla snygga! Och alla olika halsbadukar till dam och även ett par finfina ballerinas! Missa inte denna chans, det säger jag!


7 kommentarer:

Mia sa...

För det första, Missoni! Vilket himmelrike det kommer vara på Lindex! Det där måste jag spana in närmare :)

För det andra! Miami!? Seriöst? Jag orkar inte, min karl sitter också och planerar USA resa. New York och Miami. Med sina killkompisar. Ja, en annan har ju absolut inte semester i december :( Åh, vad avundsjuk jag är!

Kicki sa...

Vad är det egna företag för nåt? spännande!

Malin sa...

Kicki: jag e delägare i webshopen Systeri.se :)

Anonym sa...

Åh! Kommer kollektionen säljas på nätet också? Från samma dag? Kram!

Malin sa...

Anonym: Ja det kommer finnas på nätet! Signa upp dig på VIPen på hemsidan.. Då får du förtur att handla dagen innan!

Anonym sa...

Tack! Fast nu var det visst stängt så man inte kunde regga sig?? :´(

Malin sa...

Tråkigt! Då e det nog fullt redan!