20 februari 2013

Makeover!

Nu känner jag mig relativt klar med min "lilla" makeover här hemma. Kan knappt bärga mig till ajg får visa vårat nypiffade hem för min fina kille. Loppisen förr-förra helgen fick upp mina ögon för guld, jag ville ha guld överallt. Men jag lyckades ändå hejda mig ett snäpp så det blev bara ett gäng ljusstakar, två lampfötter och en guldbricka. Men det bästa med loppisen var att jag fick möjligheten att köpa mitt fina nya bord. SÅ nu har det stökats runt massor, saker har bytt plats om och om igen. Och nu känner jag nog att sakerna hittat sin plats.. Har även bytt lite tavlor på väggarna i vardagsrummet och allt känns så rätt. Massvis med gröna växter har inhandlats också, blommor gör fantastiskt mkt i ett rum!

Mitt långa letande efter innerkuddar till örngotten jag köpte till vårt nya bäddset från Dubai e slut. Zara Home hade väldigt skumma mått på sina örngott så det har inte varit helt lätt. Till de långa kingsize-kuddarna var jag till och med tvungen att köpa för stora kuddar, för att sedan sprätta upp dom och TÖMMA dom på 1 ica-kasse dun vardera, vilket jobb alltså! Dun har ju en tendens att bli statiskt, mm, ni kan ju bara tänka er... Men nu e det klart och jag känner att allt var värt det! Och den "pallade" pallen har nu hittat sin plats, med vårt får-skinn ovanpå, det gjorde hela sovrummet tycker jag.

Så numera har vi ett vardagsrum som går i gulddetaljer, and I love it! Frågan nu e ju bara vart i helsike allt jag hade i silver ska vara,. Köket har redan fått en hel del saker och likaså sovrummet. Äh det blir bara att kånka upp på vinden ;)

Nu kan jag pusta ut!
5 kommentarer:

Sara sa...

Meeeer snygga hemmabilder från dig!

Sandra sa...

Jätte fint!!!

Madelene sa...

Jag sitter bara med ett fånigt leende här! Så snyggt! :D Och jag känner så igen mig i att flytta runt saker, byta tavlor, få den där känslan när det klaffar - när allt piff passar ihop (för ett tag iaf ;)) jag har varit helt torsk på silver - men fasen, guld var inte dumt du ;)

Anonym sa...

Varifrån kommer "älska mer" - tavlan? Kul med massa bilder!

Malin sa...

Sandra: Tack så mkt, äntligen e det klart ;)
Madelene: Vad du e gullig, tack för dina fina kommentarer
Anonym: Den fick jag i julklapp, men jag vet att texten finns på Google och ramen e fyndad på loppis, lycka till!