18 november 2013

Lazy days, noooot!

Det känns som att jag repeterar det här gång på gång, men dagarna bara rinner iväg. Helt sjukt nu! Jag har en väldigt intensiv jobbperiod som snart lider mot sitt slut. Det enda jag ser e våran efterlängtade semester, hade jag inte haft ett riktigt mål att se fram emot hade det nog inte gått.

Så vad har hänt sen sist,
Niklas har fyllt år, så vi har haft kalas och skämt bort honom med fina presenter. På hand födelsedag gick vi ut och åt en riktigt romantisk brak-middag. Valet landade till slut på Lux- dag för dag. Ett hett resturangtips från oss! Jäklar vilken middag, och det var så trevligt där man satt. Den ligger på lilla Essingen, vid det nybyggda området på Primusgatan. De har ingen bestående meny, utan den varierar beroende på vilka råvaror som e bäst just då. MUMS säger jag! 
Sedan har jag jobbat mkt med en ny design på min webshop, snaaaart e det helt klar (som jag har längtat). Vi har haft julbord med våra fina vänner Anna och Martin, som nu e och reser i Asien och kommer inte hem förens i januari. Ja det e väl det hela.

Jag e väldigt stolt över mig att jag har kunnat hålla mig från att shoppa. Jag har typ inte köpt någonting alls till mig själv. Jag ser bara New York framför mig, som jag ska shoppa där.. Som jag längtar!! Igår bokade vi det sista hotellet också, i Maimi. Så nu e alla flygresor och hotell bokade för semestern, nu kan vi slappna av ;)

Det var en liten update från mig!
Nu står ett par dagars jobb på schemat. Sen på fredag ska jag och Niklas på Winnerbäck med syrran & Co. Sedan har jag jobbhelg, ledig måndag som kommer bestå av tvätt/packning. Sen e det jobb på tisdagen, SEN mina vänner åker vi iväg till USA!!!!

Kram på er

Inga kommentarer: